Battlefield 3 sulmon me Close Quarters

A jeni në disponim për aksion në hapësira të mbyllura? Trejleri tregon betejë në një nga katër hartat të cilat arrijn me DLC për Battlefield 3. Close Quarters do...

A jeni në disponim për aksion në hapësira të mbyllura?

Trejleri tregon betejë në një nga katër hartat të cilat arrijn me DLC për Battlefield 3. Close Quarters do të shfaqet në qershor, kurse pavarësisht 4 hartave vetëm për këmbësori do të sjell edhe 10 armë dhe detyra tjera të reja. Ky është i pari nga 3 DLC-t e planifikuar për lojrën./itshqip

Screenshots:

RELATED BY