Bëni Timelinen tuaj film!

Të gjithë ju lexues të dashur tashmë se dini se çka është Timeline, profili i ri i Facebook që do të aktivizohet tek të gjithë pasi disa ditësh. Ne...


Të gjithë ju lexues të dashur tashmë se dini se çka është Timeline, profili i ri i Facebook që do të aktivizohet tek të gjithë pasi disa ditësh.

Ne kemi lexuar komentet e juaja në portalin tonë, në Facebook, në Twitter, ku ju keni treguar se Timeline nuk ju pëlqen, epo ne nuk mund të bëjmë asgjë rreth kësaj derisa Facebook të vendos të ndryshoj përsëri profilin (nëse ndodh).

Por për ta bërë me interesante, futuni tek faqja Timeline Movie Maker dhe krijoni një film të metrazhit të shkurtë për profilin tuaj. Vetëm klikoni në butonin “Make Your Movie”, pastaj hapet një dritare dialoguese e cila ju pyet se a dëshironi të lejoni një aplikacion të ri, ju klikoni Install, pastaj klikoni Allow dhe pritni për rezultatet./itshqip

RELATED BY