Bing do të shfaq rezultate edhe për Facebook links.

Bing është motori i parë kërkues i cili si rezultate do të jep edhe Facebook postime dhe lidhje, ku në rrjetin social janë të përcaktuara si informacione për të...

Bing është motori i parë kërkues i cili si rezultate do të jep edhe Facebook postime dhe lidhje, ku në rrjetin social janë të përcaktuara si informacione për të gjithë  (“share everybody”). Facebook lidhjet do të shfaqen së bashku me postimet e Twitter tek bing.com/social

Bing do të shfaq postimet e Fan Pages nga Facebook, kurse për faqet non-pages, ne do të publikojmë vetëm lidhjet popullore të ndara nga  perdoruesit, në formë agregate, dhe vetëm postimet e përdoruesve të cilët e kan rregulluar statusin e tyre, që postimet ti ndajnë me secilin (“share everybody”). Nuk do të publikohen emra, imazhe, por as tekst ne postim lidhur me linkun”. shkruan Bing në blog post.

Kjo do të thotë nëse kërkoni për “world cup” do të shfaqen rezultate lidhur me temën, në të cilën perdoruesit ndajnë në mes vete, duke përfshi këtu edhe sa përdorues e kane ndarë të njejtin link.

Categories
Lajme

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY