BlackBerry arrin rekord të shitjeve të Z10 në Britani të Madhe dhe Kanada

BlackBerry Z10 kishte një fillim të mirë pasi që shitjet u trefishuan qysh në javën e parë që ishte lansuar në Britani të madhe dhe njëkohësisht ishte pajisja  më...

BlackBerry Z10 UK - Canada

BlackBerry Z10 kishte një fillim të mirë pasi që shitjet u trefishuan qysh në javën e parë që ishte lansuar në Britani të madhe dhe njëkohësisht ishte pajisja  më e shituar edhe në Kanada .

“Në fakt ishte më shumë se 50% më mirë nga ndaj lansimeve të tjerë që janë bërë në Kanada ” tha Thorsten Heins , shefi i BlackBerry në një deklaratë .

Përderisa BlackBerry nuk ishte aq i shitur sikur iPhone, për tani është një arritje e madhe për një kompani duke hyrë në mesin e smartphone-ve më të mirë. Pra , është një sukses i madhë për BlackBerry Z10 , pasi që kompania përdorë platformën e gjeneratës së re.

BlackBerry Z10 ka pasur komente pozitive, dhe kështu fansat mezi presin për të blerë pajisjen.Ndërsa kishte edhe thashetheme se asnjë fans nuk do ta konsideroj si smartphone këtë model .

Kompania do të ketë sukses edhe kur Z10 të arrijë në marketet e SHBA-së , që është thënë se do të ndodh nga mesi i muajit Mars ./ITshqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY