BlackBerry Z10 nuk do ta përfshijë Japoninë

BlackBerry 10 qysh pas lansimit kishte një sukses të madhë në Kanada, por nuk do përfshijë Japoninë . Së pari ishte raportuar nga gazetat Japoneze ndërsa më vonë edhe...

BB10 Japan

BlackBerry 10 qysh pas lansimit kishte një sukses të madhë në Kanada, por nuk do përfshijë Japoninë .

Së pari ishte raportuar nga gazetat Japoneze ndërsa më vonë edhe u konfirmua se BlackBerry Z10 nuk do ta përfshijë Japoninë.

Në një deklaratë, BalckBerry tha : “Japonia nuk është treg i madhë , dhe ne nuk kemi plane për të lansuar pajisjen BlackBerry 10 gjatë kësaj kohe. ”

Kompania do të vazhdoj të mbështes konsumatorët me paisje, përderisa ka mbështetje të fortë në një pjesë të Azisë pra në Indonezi. Në qërshor të vitit 2012 , smartphone-at nga BlackBerry ishin të shpërndarë rreth 0.4% bazuar nga kompanitë hulumtuese.

Ndërsa sa i përket Azisë , BlackBerry planifion të lansohet edhe në Kinë por ende nuk është e konifirmuar asgjë./ITshqip

RELATED BY