Bluehost, HostGator dhe HostMonster nuk funksionojnë

Nëse uebfaqja juaj është e akomoduar në Bluehost, HostMonster ose HostGator atëherë faqja juaj nuk është online ose ka ndonjë problem. Të tri shërbimet për akomodim të uebfaqeve janë...

Bluehost, HostGator dhe HostMonster nuk funksionojnë

Nëse uebfaqja juaj është e akomoduar në Bluehost, HostMonster ose HostGator atëherë faqja juaj nuk është online ose ka ndonjë problem.

Të tri shërbimet për akomodim të uebfaqeve janë ndarje e Grupit Ndërkombëtar të Qëndrueshmëris/Endurance International Group. Ndërprejet e shfaqura duket se kanë të bëjnë me mirëmbajtjen e serverit në Proco, Utah dhe në qendër të të dhënave.

Edhe pse HostGator dhe Bluehost nuk kanë ndonjë faqe e cila tregon statusin e tyre të sistemit, por HostGator ka  dhënë një informacion për ndërprejen të sistemit në një temë në forum.

Bluehost dhe HostMonster njoftuan se telefonat e tyre janë të mbingarkuar me thirrje dhe se kompanitë janë duke bërë maksimiumin për t`ju kthyer uebfaqet e juaja përsëri online./itShqip

RELATED BY