Butoni +1 i Google arrin edhe në celularë

Butoni +1 i Google është duke u përhapur çdo ditë e më shumë, nga një përditësim i fundit, butonin +1 mund ta gjeni në celularin tuaj me internet. Google...

Butoni +1 i Google është duke u përhapur çdo ditë e më shumë, nga një përditësim i fundit, butonin +1 mund ta gjeni në celularin tuaj me internet.

Google këtë herë ka zgjedhur sistemin e vet operativ Android dhe sistemin operativ iOS për futje të butonit +1.

Butoni do të jetë i dukshëm për këdo që përdor Android 2.1 dhe iOS 4.0. “Kur ju klikoni butonin +1 në ndonjë faqe interneti, ajo do të shfaqet në web si një shënim më përmbajtjen e artikullit të klikuar nga ju,” tha Punit Soni në Google+./itshqip

RELATED BY