Casio paraqet projektorët e rinj SLIM

Në CES 2012, Casio zbuloi formacionin e ri të projetorëve me fresim në projektor të rinj SLIM: XJ-A141, XJ-A146, XJ-A241, XJ-A246, XJ-A251 dhe XJ-A256. Projektorët do të...


[CES 2012] Në CES 2012, Casio zbuloi formacionin e ri të projetorëve me fresim në projektor të rinj SLIM: XJ-A141, XJ-A146, XJ-A241, XJ-A246, XJ-A251 dhe XJ-A256.

Projektorët do të jenë 1.7 inç dhe janë kompakt të fuqishëm në të njëjtën kohë. Projektorët janë në dispozicion në një gamë të rezolutave, me opsione lidhjeje dhe shkëlqimi, mbështetje për USB, MobiShow, WiFi dhe një zile kohore.

SLIM projektorët gjithashtu kanë funksionin e ri Intelligent Brightness Control, funksionin ECO për të minimizuar konsumin e energjisë, dhe Casio’s LASER & HYBRID Light, burim të dritës dhe tekonologjisë DLP që ofron llampë falas, funksionin eko-miqësor të mbrojtjes se të dhënave.

Projektorët e rinj do të shiten rreth 999.99 dollarë dhe 1.499.99 dollarë. Nuk dihet ende se kur do të publikohen për blerje./itshqip

RELATED BY