CES 2011: Adroid 3.0 Honeycomb

Pasi para disa kohëve kishin publikuar Gingerbread për telefonat e menqur, Google prezentoi tani edhe Honeycomb sistemion operativ i cili thuhet se është gjenerata e ardhshme e telefonave të...

Pasi para disa kohëve kishin publikuar Gingerbread për telefonat e menqur, Google prezentoi tani edhe Honeycomb sistemion operativ i cili thuhet se është gjenerata e ardhshme e telefonave të cilët përdorin Andorid platformën, e dizajnuar nga fillimi, për paisje me ekran të madh, posaqërisht për tabletët kompjuterë. Tashmë disa prodhues kishin paralajmëruar Honeycomb si sistem operativ për tabletët e tyre.

Interfejsi përdorues (UI) në Honeycomb është i ridizajnuar, është përmisuar edhe multi-taskingu, ka notifikime më të mira, sigurisht qasje deri tek Android Marketi, personalizim nga fillimi për ekranet me 3D përvojë, ka dhe opsion për sinkronizim të Google Chrome, opsion për shfletim, për më shum shikoni videon më poshtë./itshqip.com

Categories
Software

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.
2 Comments on this post.

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY