CES 2011: Motorola prezenton tabletin e tij Xoom.

Motorola kishte prezentuar Xoom, 10 inçë(25.4 cm) tabletë, i cili do të punon në Android 3.0 Honeycomb, sistem operativ i projektuar vetëm për tablet kompjuterët, do të posedon 3G...

Motorola kishte prezentuar Xoom, 10 inçë(25.4 cm) tabletë, i cili do të punon në Android 3.0 Honeycomb, sistem operativ i projektuar vetëm për tablet kompjuterët, do të posedon 3G rrjetë me mundësi për tu përditësuar në 4G në fund të vitit, ka gjithashtu 2GHz dual-core procesor dhe 3D Google map.

Ka dy kamera, para dhe mbrapa paisjes(për video chat), kamera në pjesën e prapme regjistron me 1080p HD video, ekran të gjerë HD, mbështetje për Adobe Flash Player 10.1, Google Talk me ueb kamerë.

Motorola Xoom ka tre shtojca: tastierë pa tela e cila mund të ngjitet për tabletin, shtojcë tjetër për tu vendosur tableti si monitor, dhe një çantë speciale për të mbajtur tabletin me vete.

Të gjitha këto detaje të vogla janë përparsi para iPad, ku Xooom pritet dhe duhet të jetë konkurent serioz, ose të paktën një nga konkurentët më të mëdhej, nga të gjith tabletët tjerë të ndryshëm, të cilët ishin prezentuar në CES 2011./itshqip.com

RELATED BY