Çfar është Google TV?

Vetëm para një muaji, në konferencën I/O, Google prezantoi projketin e saj të fundit, Google TV, me të cilën planifikon të lidh televizionin dhe internetin. Sot, Google publikoi edhe...

Vetëm para një muaji, në konferencën I/O, Google prezantoi projketin e saj të fundit, Google TV, me të cilën planifikon të lidh televizionin dhe internetin. Sot, Google publikoi edhe një video me të cilën shpjegon konceptin dhe mënyren e funksionimit të këtij shërbimi.

Video:

RELATED BY