Cfar pas formatimit të kompjuterit?

Më herët kisha shkruajtur një listë prej programeve ose veglave më të nevojshme që duhet ti fusni në përdorim menjëher pas çdo instalimi të Windows-it të rri. Pasi të...

Më herët kisha shkruajtur një listë prej programeve ose veglave më të nevojshme që duhet ti fusni në përdorim menjëher pas çdo instalimi të Windows-it të rri.

Pasi të keni instaluar Windows-in, ju duhet ta instaloni programe dhe aplikacionet themelore për parandalimin e infeksioneve ose sulmeve te ndryshme, programe per te dëgjuar muzikë, programe per chat, shfletues të internetit dhe kështu me radhë. Këtu është një tutorial i vogël mbi ato programet që jane te nevojshme menjëher pas instalimit te Windows-it në sistemin tuaj.

Për më shum kliko në lidhjen e mëposhtme.

http://forum.itshqip.com/viewtopic.php?f=66&t=3503

RELATED BY