Çfarë pritet në teknologjinë e vitit 2014?

Viti që thuajse kaluam ishte një vit që solli zhvillime të mëdha në teknologji. Pra, gjendja e teknologjisë u përmirësua dukshëm pasi Google lëshoi versionin e parë të syzve...

Glass 5S Prime

Viti që thuajse kaluam ishte një vit që solli zhvillime të mëdha në teknologji. Pra, gjendja e teknologjisë u përmirësua dukshëm pasi Google lëshoi versionin e parë të syzve të ashtuquajtura “Google Glass”.

Ndërkohë, Apple lansoi iPhone 5S dhe 5C si dhe iPad Air. Po ashtu edhe Amazon kishte ngjallur shumë diskutime gjatë sezonit të festave pasi që shefi i kompanisë, Jeff Bezos, lansoi Amazon Prime Air, një sistem krejtësisht të ri për dërgimin e porosive përmes avioneve flutures. Pra, ky vit ishte i mbushur me produkte të reja dhe risi të panumërta të tjera./itShqip

Cilat janë parashikimet tuaja rreth teknologjisë së vitit të ardhshëm? Shpreheni mendimin tuaj në komente!

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY