Chrome OS po ngjan gjithnjë e më shumë me Windows

Sistemi operativ i Google, Chrome OS, po ngjan gjithnjë e më shumë më sistemin operativ të Microsoft, Windows. Versioni i fundit i Chrome OS që është lëshuar si versionin...


Sistemi operativ i Google, Chrome OS, po ngjan gjithnjë e më shumë më sistemin operativ të Microsoft, Windows.

Versioni i fundit i Chrome OS që është lëshuar si versionin parashikues në faqe të ndryshme të internetit, do të paraqesë një Desktop më të gjitha gjërat e nevojshme si dhe funksionin Windows Manager, përmirësim në Harduer të përshpejtuar, ndërsa dritarja Windows Manager do të quhet Aura.

Në versionin e fundit Developer të Chrome OS, Lanuchpad-i ka një taskbar që është i njohur për të gjithë përdoruesit e Windowsit.

A mendoni edhe ju se Chrome OS dhe Windows ngjajnë?

RELATED BY