Cili shfletues është më i miri?

Megjithëse është pranuar përgjithësisht se Google Chrome ka marrur pozitën dominuese në mbarë botën, këtu ka ende shumë mospërputhje ndërmjet uebfaqeve që regjistrojnë prezencën e përdoruesve në shfletues. Pra,...

Cili shfletues është më i miri

Megjithëse është pranuar përgjithësisht se Google Chrome ka marrur pozitën dominuese në mbarë botën, këtu ka ende shumë mospërputhje ndërmjet uebfaqeve që regjistrojnë prezencën e përdoruesve në shfletues. Pra, nëse drejtohemi tek Netmarket Share, kjo në tregon që gjatë muajit Prill, Internet Explorer ka arritur 57.88% të tregut duke u ndjekur nga Google Chrome që ka 17.92%, Firefox me 17% dhe Safari me 5.66%. Ndërsa nëse drejtoheni tek W3 Counter, ju mund të gjeni Internet Explorer me vetëm 18%, Google chrome duke udhëhequr me 37.1%.

Nga kjo kuptojmë se ata përdorinë mënyra të ndryshme për llogaritjen e statistikave. Pra, unë mendojë se mënyra më e mirë për të kuptuar shfletuesin më të famshëm është duke ju pyetur juve. Sidoqoftë, në alternativat e mëposhtëme selektoni shfletuesin/browser tuaj më të preferuar./itShqip

online poll by Opinion Stage

RELATED BY