Cisco publikoi tabletë biznesi Cius

Ciues është Android tablet i fokusuar për nevojat e përdoruesve të cilët meren me biznis, duke përfshi mundësin për video regjistrim të konferencave edhe atë me një rezulucion prej...

Ciues është Android tablet i fokusuar për nevojat e përdoruesve të cilët meren me biznis, duke përfshi mundësin për video regjistrim të konferencave edhe atë me një rezulucion prej 720p, përmes kamerës që ndodhet në pjesën e përparme dhe kamerën 5 megapiksel e cila ndodhet në pjesën e pasme të paisjes.

Tableti është 7 inc dhe peshon vetëm gjysmë kilogrami, të cilën e bën atë të lehtë për të mbajtur edhe në aktovat e punës. Ka një bateri e cila mundëson 8 orë punë, dhe e cila mund të hiqet, që do të thotë me dy bateri të tilla ju mund të perfshini gjith ditën, duke punuar në të. Një gjë tjetër interesante është ajo që kjo paisje përdor Android si sistem operativ, me qasje tek Android tregu, ose mundësi plus për perdorusit, për të pasur qasje tek shum aplikacione te dobishme, që ofron ky sistem operativ.

Më poshte janë disa tipare të Cius, kurse detaje më të hollësishme mund të gjeni tek faqja e Cisco.

– 802.11a/b/g/n Wi-Fi, 3G/$G data dhe Bluetooth 3.0
– HD video (720p) me zgjidhje Cisco TelePresence
– Klient Virtual Desktop për aplikacione të bazuara në rre.
– Android Sistem operativ, me qasje në Android tregun për aplikacione
– Aplikacione për bashkpunim si Cisco Quad, Cisco Show and Share, WebEx, Presence, dhe IM

Video.

Categories
Hardware

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY