Çka janë NTFS Permissions?

Kërkesat për funksionimin e NTFS Permissions si dhe informacionet rreth saj kanë qenë gjithmonë në rritje e sipër në forumin tonë. Kështu që, antari i forumit tonë, njëkohësisht edhe...

NTFS

Kërkesat për funksionimin e NTFS Permissions si dhe informacionet rreth saj kanë qenë gjithmonë në rritje e sipër në forumin tonë. Kështu që, antari i forumit tonë, njëkohësisht edhe pjestar i stafit menaxhues, fG  ka publikuar një tutorial rreth punës me NTFS Permissions, pas ngarkimit të videove për Hapat e parë në PowerShell muaj më parë.

NTFS (New Technology File System) është i zhvilluar nga kompania Microsoft që mundëson kontrollimin e dosjeve të sistemit tek ato particione që janë të formatizuara me NTFS.

Tutoriali është ndarë në katër pika:

  • Çka janë ‘NTFS Permissions’?
  • Çka janë ‘Share Permissions’?
  • Si ndërlidhen njëra me tjetërën?
  • Disa shembuj rreth NTFS & Share Permissions?

Këtë tutorial rreth NTFS Permissions mund t’a shikoni duke klikuar këtu, por nëse dëshironi t’i shikoni edhe tutorialet e ardhshme nga ITshqip atëherë bëhuni abonues në kanalin tonë zyrtar në YouTube./itShqip

RELATED BY