Clobby – Facebook chat për grupe.

Clobby është një “Facebook Aplikacion” për të komunikuar dhe mundesi per te zhvilluar biseda të ndryshme në grupë. Aplikacioni është shum më efikas nga ai chat-i primarë i facebook....

Clobby është një “Facebook Aplikacion” për të komunikuar dhe mundesi per te zhvilluar biseda të ndryshme në grupë. Aplikacioni është shum më efikas nga ai chat-i primarë i facebook. Jo vetëm që shfaqet në një ekran më të madhë dhe nuk shfaqet në të gjitha facebook tabet, por me këtë aplikacion keni mundësi të bisedoni me më shum shokë përnjëherë.
Nëse jeni një kompani, këtë aplikacion poashtu keni mundësi të fusni edhe në “Fan Page”, dhe të komunikoni me përdoruesit, klientët etj…
Clobby mund të instaloni nga kjo faqe këtu, logohuni ne facebook profilin tuaj dhe shtoni këtë chat nga menu lart ne profilin(Add Profile Tab). Nëse ndokush ju fton në këtë chat grup, më poshtë do të ju shfaqet menu dhe buton ku ke mundësi për të shtuar këtë aplikacion në profilin tënd.

RELATED BY