Cluzee, asistent personal për Android

Asistenti personal i kompanisë Apple i cili është dhe vlera kryesore e iPhone 4S fitoi konkurencë. Kompania Tronton kishte lansuar aplikacionin e quajtur Cluzee e dedikur vetëm për paisjet...

Asistenti personal i kompanisë Apple i cili është dhe vlera kryesore e iPhone 4S fitoi konkurencë. Kompania Tronton kishte lansuar aplikacionin e quajtur Cluzee e dedikur vetëm për paisjet e Android, respekltivisht sistemit operativ të Googles, i cili njëkohësisht është dhe konkurenti më i madh i Apple, iOS.

Cluzee është një aplikacion falas dhe në dispozicion për gjith paisjet e Android të cilët punojnë në verzionin 2.1 dhe ato verzionet më të reja, kurse ky aplikacion ka mundësi ose funksione të shkëlqyeshme, si për shembull, mund të lexon e-mail mesazhe, të përgjigjet, të shëndrojë zërin në tekst, t’ju ndihmojë të organizoni angazhimet tuaja gjat ditës dhe shum funksione tjera, të cilët ju lëm juve ti zbuloni ato.

Aplikacionin mund ta shkarkoni nga Android Market, kurse ju rekomandojmë të shikoni edhe videon më poshtë, që shpjegon më gjerësisht funksionet dhe mundësitë e këtij aplikacioni të shkëlqyeshëm.

Video:

RELATED BY