Covera për Facebook Timeline!

A e keni pyetur vetën ndonjëherë se ku mund të gjeni ose të krijoni Covera për profilin e ri Facebook Timeline. Edhe pse shumica e përdoruesve të Facebook, si...

A e keni pyetur vetën ndonjëherë se ku mund të gjeni ose të krijoni Covera për profilin e ri Facebook Timeline. Edhe pse shumica e përdoruesve të Facebook, si shqiptarët ashtu edhe të huajt, nuk ju pëlqen Facebook Timeline, por ne nuk mund të bëjmë asgjë rreth kësaj, sepse për Facebook vendos vetëm stafi i Facebook, prandaj ju mund të krijoni një Cover të bukur dhe profili juaj i Facebook do të duket më i mirë e më tërheqës.

Më poshtë kemi mbledhur disa faqe interneti, të cilat ofrojnë krijimin ose zgjedhjen e Coverave të ndryshëm për Facebook Timeline.

  1. newfacebookbanners.com – kjo faqe ju ofron një sfond të bardhë në të cilën ju mund të ngarkoni një fotografi tuajën ose ta zëvëndësoni me shumë sfonde të ndryshme, të cilat mund t’i gjeni po ne këtë faqe. Pas ngarkimit të fotografisë, ju mund ta ndryshoni kontrastin, madhësinë e shkronjave dhe ngjyrën. Ju gjithashtu, mund të shtoni funny emoticons, scrapbook arts, dhe banner frames.
  2. myfacebookcovers.com – këtu mund të gjeni covera nga të gjitha kategoritë si nga muzika, teknologjia, veturat, stinët, lulet, shkollat etj. Gjithashtu mund të krijoni një Timeline Cover duke klikuar këtu. Pas krijimit të Coverit klikoni “Make My Facebook Cover” dhe Coveri i krijuar do të ngarkohet automatikisht në profilin tuaj.
  3. faceitpages.com – Më e përshtatshme për profesionistët që e shfrytëzojnë Facebook’un si një vegël për të gjetur shoqëri të re. FaceItPages’ është një shërbim pa pagesë që kërkon një regjistrim të thjeshtë në fillim. Në momentin që jeni brenda, ju mund të zgjidhni disa prej sfondeve, të ngarkoni një logo apo një imazh më të vogël sekondar dhe të shtoni linka me tekst drejt rrjeteve tjera sociale. Madje ju mund të ngarkoni edhe imazhin tuaj si sfond.
  4. addacover.com – ka një gjenerator të avancuar për rregullimin e Facebook Timeline Cover, gjithashtu ju lejon të ngarkoni fotot tuaja ose logon e kompanisë tuaj. Ju mund të shfletoni edhe kategoritë të cilat gjenden në addacover.com dhe të gjeni ndonjë cover të përshtatshëm dhe ta ngarkoni në Timelinen tuaj.
  5. coverphotomagic.com – ju lejon të rregulloni një cover tërheqës për Timelinen tuaj. Ju duhet të lidheni me llogarinë tuaj në Facebook për krijimin e Coverit.

Faqe tjera ku mund të gjeni dhe krijoni Facebook Timeline Cover:

  1. http://picscatter.com/
  2. http://timelinecoverbanner.com/
  3. http://thesitecanvas.com/
  4. http://coverjunction.com/
  5. http://apps.facebook.com/timeline_covers//itshqip

RELATED BY