CPU-Z tani edhe në Android

Më parë aplikacionin CPU-Z keni mundur të përdorni vetëm në  Windows PC, i cili ka shërbyer për të gjetur informacione rreth pajisjes tuaj kompjuterike si CPU-së në pllakë amë,...

Më parë aplikacionin CPU-Z keni mundur të përdorni vetëm në  Windows PC, i cili ka shërbyer për të gjetur informacione rreth pajisjes tuaj kompjuterike si CPU-së në pllakë amë, GPU, Ram Memory etj. Tani krijuesit e këtij aplikacioni kanë lansuar një version i cili mund të shkarkohet edhe në Android.

CPU-Z Android Itshqip

Funksioni i këtij aplikacioni në Android është të tregoj më tepër informacione rreth pajisjes tuaj me këtë sistem operativ. CPU-Z tregon shpejtësinë aktuale të CPU-së, informacionet e sistemit duke përfshirë edhe versionin e softuerit, statistikat e baterisë, hapsirën që është në dispozicion etj.

CPU-Z është falas për shkarkim dhe mund ta gjeni në Google Play Store.

RELATED BY