Cut the Rope 2 lansohet në pajisjet me iOS

Njëra prej lojrave më të mëdha mobile e të gjitha kohërave tani ka lëshuar edhe vazhdimin e saj në pajisjet iOS, Cut the Rope 2,  e cila tashmë është...

Cut The Rope 2 lansohet ne pajisjet me iOS

Njëra prej lojrave më të mëdha mobile e të gjitha kohërave tani ka lëshuar edhe vazhdimin e saj në pajisjet iOS, Cut the Rope 2,  e cila tashmë është në dispozicion në App Store.

Aplikacioni u promovua me një çmim prej 99 cent, kështu që është koha për ta ta ushqyer Om Nom-in duke shkarkuar këtë lojë në pajsijen tuaj .

Tani ne do ju njoftojmë me eksluzivitetet sa i përket lojës, Cut the Rope 2 , e cila vjen me sfida prej më të ndryshmeve për qdo lojtarë të qfardo niveli. Qëllimi është për të ushqyer Om Nom-in, protagonistin e mahnitshëm të lojës, të cilin mund të ushqeni përmes karameleve duke prerë litarët apo duke kaluar ndonjë pengesë tjetër të shfaqur në këtë lojë. Nëse kaloni shumë nivele atëherë ju mund të blini edhe kompetenca shtesë në lojë.

Ky version vjen me një prapavi krejtësisht ndryshe nga versioni i parë, pra përmban: parqe të qytetit, pylle dhe vende të tjera./itShqip

RELATED BY