Dallimi ndërmjet videove 4K dhe HD

Janë bërë shumë biseda dhe shumë polemika rreth televizorëve dhe kamerave 4K, por të vërtetën mund ta shikoni në video më lartë ku janë treguar dallimet ndërmjet kualitetit të...

Janë bërë shumë biseda dhe shumë polemika rreth televizorëve dhe kamerave 4K, por të vërtetën mund ta shikoni në video më lartë ku janë treguar dallimet ndërmjet kualitetit të videove 4K dhe HD.

Edhe pse ju do shikoni videon në YouTube dhe jo në ndonjë ekran 4K, ndryshimet vizuale janë shumë të cekura. Në atë video është përdorur opsioni për rritjen e video deri në 5 herë, ku ju mund të shihni dallimet shumë qartë.

Po ashtu, nëse ende nuk keni njohuri se qfarë dimensione kanë videot 4K dhe qfarë pamje japin atëherë shikoni videon e mëposhtëme./itShqip

RELATED BY