Dell Latitude 10, tabletë me Windows 8

Në foton më lartë shihet qartë se Dell Latitude 10 është një tabletë me sistemin operativ Windows 8. Dell Latitude 10 do të përmbajë një procesor Intel Clover Trail...


Në foton më lartë shihet qartë se Dell Latitude 10 është një tabletë me sistemin operativ Windows 8. Dell Latitude 10 do të përmbajë një procesor Intel Clover Trail Atom Dual Core, 2GB RAM dhe pak më i rëndë se iPad.

128 GB hapësirë në dispozicion, në pjesën e pasme një kamerë 8 megapixel, kamerë të frontit 2 megapixel, WiFi dhe Bluetooth. Sa i përket ekranit, ju do merrni një 10.1″ HD capacitive, ekran multi-touch në rezolucionin 1366 x 768./itshqip

RELATED BY