Dell paraqet tabletin Latitude ST

Dell një kompani e gjigante në industrinë teknologjike në pëpjekje për të marrë një copë të tregut të tabletëve, paraqiti një tablet 10,1 ich të bazuar në sistemin operativ...

Dell një kompani e gjigante në industrinë teknologjike në pëpjekje për të marrë një copë të tregut të tabletëve, paraqiti një tablet 10,1 ich të bazuar në sistemin operativ Windows 7.

Dell Latitude ST posedon Intel Atom Z670 procesor me takt punues prej 1.5GHz, 2GB RAM, SSD me kapacitet prej 128GB, Wi-Fi, Bluetooth dhe 3G, lexues të kartelave memorike, HDMI, dy kamera – atë primare me rezulucion prej 5 megapikselëve dhe sekondare për video thirrje e cila ka një rezulucion prej 720p.

Ekrani është me një rezulucion 1280×800 dhe normalisht mbështet multi-touch. Çmimi në SHBA për këtë paisje është 859 dollarë../itshqip

VIDEO:

RELATED BY