Demo për FIFA 2012 në dispozicion për shkarkim

Verzioni demo i lojrës FIFA 2012 është në dispozicion për shkarkim tani edhe për Sony PlayStation. Më herët ishin publikuar edhe verzionet demo për PC dhe Xbox2360. Verzioni i...

Verzioni demo i lojrës FIFA 2012 është në dispozicion për shkarkim tani edhe për Sony PlayStation. Më herët ishin publikuar edhe verzionet demo për PC dhe Xbox2360. Verzioni i plotë i lojës do të shfaqet më 29 shtator për gjithë platformat: PC, PS3, Xbox 360, Wii, 3DS, PlayStation2, PSP, si dhe për Xperia Play.

Ashtu siç edhe çdo vit nga EA paralajmëruan më shum përmisime, dhe këtë herë ka arsye për t’ju besuar. Edicionet e fundit të lojës popullore, vërtet e kanë arsyetuar emrin që mbajnë.

Në demo të FIFA 2012 mund të luani me ekipet e Barselonës, Milanit, Arsenalit, Burosia Dortmund, Manchester City dhe Marsej.

Ndeshjet zgjasin nga gjashtë minuta dhe luahen tek stadiumi i Manchester City-t, Etihad Stadium.

Këtu mund të shkarkohet demo për FIFA 2012./itshqip

RELATED BY