Dizajno telefonin tuaj modular me aplikacionin Project Ara

Dje ne ju prezantuam pajisjen e parë modulare nga Project Ara, Spiral 2 që do të ofrohet tek konsumatorët në Puerto Rico. Me një numër të madh modulesh, blerësit...

Dizajnoni telefonin tuaj modular me aplikacionin Project Ara

Dje ne ju prezantuam pajisjen e parë modulare nga Project Ara, Spiral 2 që do të ofrohet tek konsumatorët në Puerto Rico. Me një numër të madh modulesh, blerësit e pajisjes Spiral 2 do të kenë nevojë për ndihmë në dizajnimin e pajisjes së tyre, dhe për këtë Google ka krijuar aplikacionin Project Ara Configurator.

Përveq që ofron shikim paraprak në pajisje para se ta blini, aplikacioni Project Ara Configurator do iu lejojë të përzgjidheni procesorin, kamerën, altoparlantët, ekranin apo ndonjë modul tjetër, transmeton ITshqip.com.

Ky aplikacion pritet të lëshohet së bashku me lansimin e telefonit të parë modular Spiral 2./itShqip

RELATED BY