Draw Something më 50 milionë shkarkime

Loja Draw Something nga OMGPOP e cila është blerë nga Zynga për 180 milionë dollarë, ka arritur 50 milionë shkarkime për 50 ditë, ndërsa për 20 ditë 35 milionë...


Loja Draw Something nga OMGPOP e cila është blerë nga Zynga për 180 milionë dollarë, ka arritur 50 milionë shkarkime për 50 ditë, ndërsa për 20 ditë 35 milionë shkarkime.

VentureBeat raporton se më shumë se 6 milionë vizatime janë krijuar brenda lojës. Statistikat e vizatimeve kanë përparuar, për një sekondë krijohen 3000 vizatime.

Si fakt për fund, VentureBeat deklaroi gjithashtu se fjalët më të përdorura janë, Starfish, Pregnant, Hangman, Six Pack dhe Boom Box. Nëse ju nuk keni luajtur ende më Draw Something, atëherë shkarkojeni përmes këtij linku në iTunes./itshqip

Categories
Gaming

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY