Dyqanet e kompanisë Apple mbushin 13 vite më 19 Maj

Apple ka një numër të madh të fansave dhe njëkohësisht edhe kritkuesve, por pavarësisht mendimit tuaj për gjigantin e teknologjisë, është vështirë të mohoet që kompania ka ndryshuar botën...

Apple ka një numër të madh të fansave dhe njëkohësisht edhe kritkuesve, por pavarësisht mendimit tuaj për gjigantin e teknologjisë, është vështirë të mohoet që kompania ka ndryshuar botën e konsumatorëve të teknologjisë.

Dyqanet e kompanisë Apple mbushin 13 vite më 19 Maj

Dyqanet e kompanisë kanë luajtur një rol të madh në këtë fenomen, dhe shitësit simbolik me pakicë tani arrijnë 13 vite më 19 Maj.

Dizjani i thjeshtë, i pastër dhe i hapur ka ndimuar dyqanet e kompanisë Apple të bëhen qendrat më të vizituara. Pra, nëse kaloni afër një dyqani të kompanisë Apple, shanset janë të mëdha që aty brenda mund të ketë qindra njerëz.

Qysh pas lëshimit të iPod-it të parë në vitin 2001, më pas krijimi i iPhone-it të parë në 2007, tani në vitin 2014 mbi 250 dyqane të kompanisë Apple janë hapur në SHBA.

Ju mund të shikoni këtu një infografik të animuar që përcakton udhëtimin e kompanisë Apple brenda 13 viteve në SHBA./itShqip

RELATED BY