E ardhmja, sipas Microsoft?

Microsoft paraqiti një video të re në të cilën shfaqet si kjo kompani parashikon teknologjinë të zhvillohet në dhjetë vitet e ardhshme. Ky parashikim i Microsoft bazohet në tendencat...

Microsoft paraqiti një video të re në të cilën shfaqet si kjo kompani parashikon teknologjinë të zhvillohet në dhjetë vitet e ardhshme. Ky parashikim i Microsoft bazohet në tendencat të cilët inxhinierët e tyre dhe hulumtuesit shikojnë në softuerët, paisjet, ekranet, senzorët, procesorët dhe sistemet tjera inteligjente.

Në video mundë të shikohen me të vërtet disa koncepte interesante të cilët do të na lehtësonin jetën. Shembull për këtë janë syzat në fillim të videos, ku karakterit kryesor në këtë video i mundëson përkthim audio të dretpërdrejt.

Sipas parashikimeve të Microsoft, sistemet intelegjente do të na ndihmojnë të shfrytëzojmë kohën në mënyrë më efektive, duke përqëndruar vëmendjen tonë në diçka më të rëndësishme. Sipas David Jones, njeriut kryesor për parashikimet e zhvillimit të teknologjive, në video është shfaqur definicion i zgjeruar i produktivitetit ku nuk është me rëndësi vetëm të përfundohet diçka, por të punojnë gjërat e duhura ashtu si duhet, dhe të gëzojë ato me njerzit tjerë. Kjo video është një vazhdim i videos “Office 2019” nga viti 2008.

Për më shum shikoni këtë VIDEO:

RELATED BY