Edhe LG me “orë të mençur”

Sipas disa burimeve, edhe LG do filloj përgaditjen e ” orës së mençur” ashtu siq janë duke bërë edhe kompanitë e tjera si Apple, Samsung dhe Google. ” Kompania...

LG me ore te menqur ITshqip

Sipas disa burimeve, edhe LG do filloj përgaditjen e ” orës së mençur” ashtu siq janë duke bërë edhe kompanitë e tjera si Apple, Samsung dhe Google.

” Kompania nuk ka kursyer asnjë përpjekje për të investuar në prodhimet e reja që mendon se janë në hap me teknologjinë e fundit, pavarisishtë situatës që mund të jetë” thuhet në një burim nga Korea Time.

Sigurisht që informatat rreth pajisjeve të reja mungojnë, që do të thotë se nuk është vetëm ” ora e mençur ” po do të ketë edhe shumë pajisje tjera  që për to ende nuk dihet asgjë.

“Ora e mençur” është pajisja që ka shtuar interesim edhe për LG dhe shumë kompani të tjera që janë përkushtuar mjaftë rreth këtij lloji të pajisjve.

Megjithatë, ne besojmë dhe jemi shumë të prirur rreth teknologjisë së fundit dhe mendojmë se asnjëri prej prodhuesve nuk do ta anashkalojë këtë llojë produkti./ITshqip

RELATED BY