Evoluimi i kamerës së iPhone(FOTO).

Në këtë artikull kemi përmbledhur disa fotografi se çfar kualiteti të kamerës kanë paisjet e quajtura iPhone, duke u nisur nga iPhone e  deri tek paisja më e fundit nga kompania...

Në këtë artikull kemi përmbledhur disa fotografi se çfar kualiteti të kamerës kanë paisjet e quajtura iPhone, duke u nisur nga iPhone e  deri tek paisja më e fundit nga kompania e Apple, iPhone 4S, dallimi në kualitet mes këtyre kamerave është e dallueshme, por vallë parashtrohet pyetja se a është kjo e mjaftueshme për një paisje e cila kushton shum para?

Për më shum ju paraqesim këtë përmbledhje të fotografive, dhe ju mbetet juve të vlersoni.

iPhone

iPhone3G

iPhone3GS

iPhone4

iPhone4S

Të gjitha

iPhone

iPhone3G

iPhone3GS

iPhone4

iPhone4S

Të gjitha

 

RELATED BY