Evulimi i sistemeve operative mobile (infografik).

Platformat mobile kaluan një rrugë të gjatë dhe interesante, nga viti 1996 kur ishte publikuar Palm OS deri tani më vitin 2011 kur kemi sisteme operative mobile të pabesueshme,...

Platformat mobile kaluan një rrugë të gjatë dhe interesante, nga viti 1996 kur ishte publikuar Palm OS deri tani më vitin 2011 kur kemi sisteme operative mobile të pabesueshme, dhe me mijra aplikacione.

Shikoni infografikun nga me Zoom.it, e cila është një vegël interesante për shikimin e fotografive të mëdha, pa humbur kualitetin. Klikoni për të shikuar në ekran të plotë, për ta shikuar më pastërt dhe më mirë./itshqip.com

RELATED BY