Facebook, 350 milionë përdorues aktivë nga celularët

Facebook ka zbuluar se tani ka 350 milionë përdorues aktivë nga celularët në muaj nga shifra e përgjithshme prej 800 milionë përdoruesish. Me fjalë tjera, 43.75 për qind e...


Facebook ka zbuluar se tani ka 350 milionë përdorues aktivë nga celularët në muaj nga shifra e përgjithshme prej 800 milionë përdoruesish.

Me fjalë tjera, 43.75 për qind e përdoruesve të Facebook kyçen nëpërmjet aparateve celulare. Ky numër po vazhdon të rritet dhe kur të arrij në 50 për qind, Facebook do të godasë 1 miliardë përdorues.

Facebook ka thënë (ose së paku ka nënkuptuar) shumë herë se celularët janë një fokus i madh për kompaninë. Sigurisht, celularët janë e ardhmja e teknologjisë dhe industrisë.

Konferenca e sotme e zhvilluesve F8 nuk përfshinte njoftime të reja rreth celularëve, sepse nuk kishte asgjë të re që zhvilluesit mund ta shpalosnin. Facebook më shumë është koncentruar në aplikacionin e vet për iPad në të cilin pritet të integrohen edhe video thirrjet./itshqip

RELATED BY