Facebook blen aplikacionin Moves

Kompania mbrapa aplikacionit të famshëm për fitnes, Moves njoftoi zyrtarisht se është blerë nga rrjeti social Facebook. Detajet financiare të transaksionit nuk janë zbuluar ende. Ashtu si Instagram dhe...

Facebook blen aplikacionin Moves

Kompania mbrapa aplikacionit të famshëm për fitnes, Moves njoftoi zyrtarisht se është blerë nga rrjeti social Facebook. Detajet financiare të transaksionit nuk janë zbuluar ende.

Ashtu si Instagram dhe Whatsapp, Moves do të vazhdojë të funksionojë i pavarur. Tani për tani zhvilluesit e aplikacionit nuk do të shpërndajnë të dhënat me Facebook-in.

Moves është në dispozicion për të dy platformat, Android dhe iOS. I lansuar në Janar të vitit 2013, ky aplikacion ka arritur më shumë se 4 milionë shkarkime deri tani./itShqip

RELATED BY