Facebook dridhet, sot është dita për tu “Larguar nga Facebook”.

Një grup amerikanësh nga faqja QuitFacebookDay.com filloi iniciativën për të deaktivizuar profilet e Facebook, e cila duhet të arrij kulmin sot. Më shum se 25.000 njerz virtualisht janë zotuar...

Një grup amerikanësh nga faqja QuitFacebookDay.com filloi iniciativën për të deaktivizuar profilet e Facebook, e cila duhet të arrij kulmin sot. Më shum se 25.000 njerz virtualisht janë zotuar se do të deaktivizojn llogarit e tyre.

“Për ne jane të rëndësishme dy gjëra – zgjedhje fer dhe qëllime të mira. Facebook nuk i plotëson asnjë nga këto dy kushte. Ai(facebook) jep zgjidhje në lidhje me menazhimin e të dhenave, por kjo nuk është fer zgjedhje, dhe ndërkohë që nuk është i drejtuar për të rregulluar  mundësit e privatësis. Facebook përmes ndryshimeve në opsionet e privatësis e ka veshtirsuar punën e një përdoruesi mesatarë. Gjithashtu nuk mendojm që ky shërbim i respekton të dhënat e juaja” thuhet në faqen me këtë iniciativ. ”

Ne presim së shpejti Mark Zukerberg të kap kokën.

RELATED BY