Facebook ëndër spiunimi për CIA e cila u realizua, thotë Onion

Senati amerikan do t’i japë më shum para CIA-së për të zhvilluar Facebook, lajmëron The Onion, sepse kjo agjenci(CIA) është e “habitur me atë çfar njerzit shpërndajnë me të...

Senati amerikan do t’i japë më shum para CIA-së për të zhvilluar Facebook, lajmëron The Onion, sepse kjo agjenci(CIA) është e “habitur me atë çfar njerzit shpërndajnë me të tjerët… dhe që është me të vërtetë një endër e cila është realizuar për CIA”.

Disa “ekspertë” sygjerojnë se programi spiunues i Facebook duhet të zëvendësojë të gjithë të tjerët, sidomos programin e Twitter e cila edhe me “400 miliardë cicërima(tweets), asnjë informatë e dobishme nuk është shpërndarë me të tjerët.”

Interesante, videoja nuk ndodhet momentalisht në faqen e Onion. Cenzurë nga CIA?/itshqip.com

RELATED BY