Facebook lejon restorantet të postojnë menytë në faqet e tyre

Me qëllim për të mbajtur përdoruesit në platformë dhe mundësisisht të nxit ata për më shuma reklama, Facebook ka filluar të lejojë restorantet të postojnë menynë në faqet e...

Facebook lejon restorantet të postojnë menytë në faqet e tyre

Me qëllim për të mbajtur përdoruesit në platformë dhe mundësisisht të nxit ata për më shuma reklama, Facebook ka filluar të lejojë restorantet të postojnë menynë në faqet e tyre në Facebook.

Ky rrejt social gjigant është duke përdorur platformën nga Constant Contact, SingePlatform,  një shërbimin që ju lejon bisnezeve lokale të shfaqin produketet, fotot dhe menynë. Programi është në dispozicion tani vetëm në SHBA dhe Kanada, ndonëse bisnezi juaj është jashtë këtyre vendeve, ju mund të ngarkoni vetëm një skedar PDF të menysë tuaj.

Derisa restorante konceptojnë të realizojnë të njëjtën gjë duke postuar fotot e menysë në faqe, atëherë Facebook mund të krijojë një mënyrë për porositjen e tyre direkt nga restorantet.

Facebook lejon restorantet të postojnë menytë në faqet e tyre 1

Ju nuk mund të klikoni për të bërë një porosi, por kjo duket si një funksion që do të shtohet në të ardhmën. Facebook sinjalizoi interesimin e tij  në lidhjen e përdoruesve me restorantet vitin e kaluar kur krijoji partneritet me Open Table për t’iu lejuar përdoruesve të bëjnë rezervime për drekë apo darkë.

Nëse restaurantet do ta përdorinë këtë funksion, atëherë humbësi më i madh do të jetë Yelp, e cila është mënyra më e mirë për të gjetur restorantet më të mira./itShqip

Categories
Web

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY