Facebook me 800 milionë përdorues

Facebook hapi konferencën e zhvilluesve F8 në mënyrë të pazakontë të enjten me aktorin Andy Samberg, i cili u prezantua në skenë me disa parodi për Mark Zuckerbergun. Paradoia...


Facebook hapi konferencën e zhvilluesve F8 në mënyrë të pazakontë të enjten me aktorin Andy Samberg, i cili u prezantua në skenë me disa parodi për Mark Zuckerbergun.

Paradoia e tij përfshiu edhe disa statistika të vërteta, Facebook ka kaluar 800 milionë përdorues. Kjo do të thotë se Facebook ka shtuar 50 milionë përdorues që nga korriku. Zuckerberg doli në skenë disa minuta pasi Samberg ofroi një tjetër statistikë që vë në dukje se kohët e fundit Facebook kishte në linjë gjysëm miliardë përdorues.

Pritet që Zuckerberg të zbuloj edhe një numër të madh karakteristikash, duke përfshirë edhe ndarjen e media’s dhe profile të riorganizuara të përdoruesve.

Konferencën e zhvilluesve F8 mund ta ndiqni drejtpërdrejt përmes Facebook./itshqip

RELATED BY