Facebook mundëson përmisimin e komenteve më të vjetra

Rrjeti social më në fund lejoi që të përmisohen ose ndryshohen komentet e vjetra, në vend sikur tani që ishte kur duheshte të fshini gjith komentin dhe përsëri të...

Kliko mbi foto per kualitet me te pastërt

Rrjeti social më në fund lejoi që të përmisohen ose ndryshohen komentet e vjetra, në vend sikur tani që ishte kur duheshte të fshini gjith komentin dhe përsëri të shkruani. As editimi në 60 sekonda pas publikimit nuk ishte i mjaftueshëm, sepse njerëzit më vonë vinin re se ata kanë bërë ndonjë gabim.

Duke filluar nga sotë butoni për editimin shfaqet pranë çdo koment tuajin. Kliko në X dhe do të fitoni opsionin për editimi ose mundësin për të fshirë komentin. Por, me editimin e komentit, nuk do të mund të fshehni mendimin fillestar. Facebook paralajmëroi se do të shfaqë një histori të editimeve për të mundur edhe përdoruesit tjerë të kuptojnë kontekstin e diskutimit. Për momentin nuk dërgon njoftim kur dikush editon koment në postimin tuaj, por kjo me siguri do të ndryshojë./itshqip

 

RELATED BY