Facebook për iPhone përmirëson privatësinë

Facebook ka përditësuar aplikacionin e tij për iPhone, ku ka shtuar shumë tipare të reja, por me e rendësishjma është se ka rritur privatësinë në maksimum. Versioni 3.5 i...

Facebook ka përditësuar aplikacionin e tij për iPhone, ku ka shtuar shumë tipare të reja, por me e rendësishjma është se ka rritur privatësinë në maksimum.

Versioni 3.5 i Facebook për iPhone lejon përdoruesit të etiketojnë miqtë në statuset e tyre, të caktojnë lokacionin dhe shpërndarjen, njëjtë si në faqen zyrtare Facebook.com për Desktop. Në versionin e ri të aplikacionit, gjithashtu janë rimodeluar grupet dhe profili, duke e bërë Facebook-un me efektiv dhe më të pastër.

Përveç kësaj, Facebook ka rregulluar një numër të madh të metash dhe ka bërë disa përmirësimeve të performancës. Ne të vërtetë me rinovinin e aplikacionit, përdoruesit janë të impresionuar sidomos me turnin e ri të Facebook dhe opsionet e privatësisë që e bëjnë Facebook-un me një aplikacion të mrekullueshëm.

Këtu mund të shikoni një galeri fotografishë që tregojnë pamjen e re të Facebook për iPhone, klikoni këtu./itshqip

Categories
Software

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+

RELATED BY