Facebook përsëri kopjon Google+

Facebook sërisht ndryshon një pjes të opsioneve pa ndonjë paralajmërim. Ndoshta disa prej jush kanë vënë re tashmë mënyrën se si fotografitë shfaqen shum më ndryshe. Bëhet fjalë për...

Facebook sërisht ndryshon një pjes të opsioneve pa ndonjë paralajmërim. Ndoshta disa prej jush kanë vënë re tashmë mënyrën se si fotografitë shfaqen shum më ndryshe.

Bëhet fjalë për ndryshim që mund të thuhet se kopjon mënyrën se si Google shfaq fotografitë. Me ndryshimet e reja, fotografitë janë shum më të mëdha, përnderisa komentet dhe “llajket” ndodhen në pjesën e djatht të ekranit, në vend se posht fotografive siç ishte deri më tani. Edhe një ndryshim, i cili është origjnal nga Facebook, është vendosja e reklamave gjatë shikimeve të fotografive.

Facebook më parë gjat futjes së opsionit Lists, mundësoi për tu grupuar shokët në lista të ndryshme, në mënyrë direkte kopjoi opsionin e Circles të Googles.

via SlashGear.

RELATED BY