Facebook planifikon ta largon opsionin most recent.

Si duket përdoruesit nuk i përkushtojn shum vëmendje opsionit “most recent”, kështu që Facebook është duke menduar ta largojë këtë opsion dhe të zëvendëson atë me “more stories”, shkruan...

Si duket përdoruesit nuk i përkushtojn shum vëmendje opsionit “most recent”, kështu që Facebook është duke menduar ta largojë këtë opsion dhe të zëvendëson atë me “more stories”, shkruan tek blogu AllFacebook.

Në Facebook egzistojnë 2 strima për lajme, më i popullarizuari (top news) për më të klikuarit dhe most like posimeve, dhe me i rriu(most recent)lajmet ku shfaqen se kush ka ndryshuar një fotografi, kush me kë është bërë shokë, e kështu me radh, dhe postime tjera.

Opsioni i ri “more stories” është duke u testuar në një grup të vogël njerzish, dhe ende nuk dihet nëse do të publikohet i njejti.

RELATED BY