Facebook prezanton App Center

Facebook ka lansuar sot shërbimin e ri App Center. Gjigandi i rrjeteve sociale shpreson që zhvilluesit e aplikacioneve të rriten në mënyrë që aplikacionet të jenë të suksesshme. App...


Facebook ka lansuar sot shërbimin e ri App Center. Gjigandi i rrjeteve sociale shpreson që zhvilluesit e aplikacioneve të rriten në mënyrë që aplikacionet të jenë të suksesshme.

App Center do të vijë pas disa javësh në web, e gjithashtu edhe në pajisjet me iOS dhe Android. App Center do të jetë vendi i ri qëndror për kërkim të aplikacioneve.

Kështu, për shembull, nëse jeni duke përdorur App Center nga një smartphone më Android, dhe shkruani një emër specifik të një aplikacioni, ju do të drejtoheni tek faqja e Google Play për të vazhduar instalimin. I njëjti proces vlen edhe për iPhone ose iPad./itshqip

Categories
Web

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY