Facebook prezanton funksionin “Nearby Friends”

Facebook ka prezantuar një funksion të ri për aplikacionin e saj tek të gjithë përdoruesit e platformave mobile  iOS dhe Android. I quajtur “Nearby Friends”, funksioni është projektuar në...

Faceboke prezanton funksionin Nearby Friends

Facebook ka prezantuar një funksion të ri për aplikacionin e saj tek të gjithë përdoruesit e platformave mobile  iOS dhe Android. I quajtur “Nearby Friends”, funksioni është projektuar në atë mënyrë që të gjejë të gjithë shokët që i keni afër në vendin tuaj.

Padyshim se funksioni “Nearby Friends” ju kërkon që të shpërndani vendodhjen tuaj në mënyrë që të arrijë të gjejë miqët, por ju mund të zgjidheni se më kë dëshironi ta ndani lokacionin. Po ashtu, edhe shokët duhet të shfaqin vendndodhjen e tyre. Pasi që ky funksion është aktivizuar nga ju, atëherë ju do të merrni njoftime për miqët që keni pranë.

Ky funksion do jetë në dispozicion brenda javëve të ardhshme në SHBA tek platformat mobile si iOS dhe Android./itShqip

RELATED BY