Facebook prezenton Community Pages, ndryshon Become a Fan në Like.

Përveç ndryshimit të Fan Pages, profileve dhe grupeve, tash më dhe oficialisht facebook prezentoi Community Pages, e cila akoma është beta dhe nuk është në dispozicion për të gjith....

Përveç ndryshimit të Fan Pages, profileve dhe grupeve, tash më dhe oficialisht facebook prezentoi Community Pages, e cila akoma është beta dhe nuk është në dispozicion për të gjith.

“Community Pages është një lloj Facebook Page i cili, i dedikohet një teme të caktuar ose eksperiecë e cila ndahet në mënyre kolektive te nje bashkesie. Si Pages oficiale, biznisi, organizacione, dhe persona te njohur, community pages ju lidh me të gjith të cilët kanë interes dhe përvoj të njejtë, shpjegon Aleks Li tek blogu oficial i facebook.

Qëllimi i facebook është grupet e thjeshta të krijuara nga përdoruesit, si psh. KHG-CREW, itshqip, dashuria, të shënderohen në faqe të cilat do kenë informacione per tema te caktuara.

“Community pages” nuk kanë administrator, shpjegimi në temë thiret nga Wikipedia, nuk merrni postime ne strimin tuaj si lajme per faqen…, por informacionet nxjeren prej postimeve te perdoruesve lidhur me interesat e tyre dhe qendrojn ne te njejten faqe.

Për shembull, nëse ju pëlqen gatimi, u bëni fans i Community Page, dhe më pas kur të vizitoni faqen mund teë lexoni pervoja të ndryshme, “të mesoni më shum për temat që juve ju interesojn, të shikoni se cfar shkruajn shokët tuaj rreth një teme të caktuar etj.”

Megjithatë, me 21 april eshte mbajtur F8 konferenca e Facebook për zhvilluesit, sigurisht që aty keni mundesi të ndjekni më shum shpjegime rreth të rrejave e ketij rrjeti social.

Video  F8.

RELATED BY