Facebook, reklama pa pagesë për bizneset e vogla

Facebook ka menduar edhe për bizneset e vogla, duke u prezantuar me një program të ri, në të cilin Facebook ofron 10 milionë dollarë reklama falas për bizneset e...

Facebook ka menduar edhe për bizneset e vogla, duke u prezantuar me një program të ri, në të cilin Facebook ofron 10 milionë dollarë reklama falas për bizneset e vogla.

Programi, Facebook Marketing Solutions, i cili përfshin edhe partneritetin me Federatën Kombëtare të Biznesit të Pavarur dhe Dhomën Amerikane të Tregtisë do të lëkundet në rrjetin social muajt e ardhshëm. Në fillim të vitit 2012 Facebook do të filloj të ju jep para biznesve të vogla, ose më mirë do ju ofroj reklama pa pagesë./itshqip

RELATED BY