Facebook së shpejti me ndryshime në Timeline

Qysh një javë më parë Facebook prezantoi dizajnin e ri të ” News Feed”, ndërsa tani ka filluar edhe përditësimet rreth Timeline duke zhvendosur paraqitjen e posteve në anën...

FacebookITshqip
Qysh një javë më parë Facebook prezantoi dizajnin e ri të ” News Feed”, ndërsa tani ka filluar edhe përditësimet rreth Timeline duke zhvendosur paraqitjen e posteve në anën e djathtë përderisa në anën e majtë do të vendos aplikacione.

Timeline Itshqip facebook

Po ashtu do të ketë ndryshime edhe tek ” Informatat personale ” të cilat do të vendosën në anën e majtë, ndërsa do të ketë edhe ndryshime me navigacionin.

Facebook shtoi se dizajni i ri do të jetë i përshtatshëm me kërkesat apo interesat tuaja dhe është dizajnuar në mënyrë që ju të keni mundësi të shtoni aplikacione si muzika, filma, libra apo ndonjë aplikacion tjetër që ju pëlqen, gjithashtu më poshtë keni edhe listën e miqëve tuaj. /ITshqip

Categories
Web

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY