Facebook shton opcionin “Reply” tek komentet

Facebook njoftoi të hënën se një veqori apo funksion i ri do të jetë në dispozicion së shpejti për përdoruesit. Pas shumë verifikimeve, rrejti social ka për qëllim që...

Facebook opcioni Reply ITshqip

Facebook njoftoi të hënën se një veqori apo funksion i ri do të jetë në dispozicion së shpejti për përdoruesit.

Pas shumë verifikimeve, rrejti social ka për qëllim që të paraqes një funksion të ri i cili ju lejon përdoruesëve të përgjigjen direkt në komentet e lëna. Kjo do të thotë se nuk kemi nevojë të kyqemi tek profili i shokut për të  iu përgjigjur komentit, por thjeshtë do të jemi në gjendje të komentojnë në mënyrë individiuale ku përgjigjjet do të poston nën komentin origjinal.

Gjithashtu kjo do të jetë përparësi për faqet të cilat janë më aktive dhe më shumë të njohura pasi komentet do shfaqen në krye të posteve tuaja, që do ju ndimojë për të pasur me mijëra ndjekës./ITshqip

RELATED BY