Facebook sjell përditësimet në iOS

Facebook tani ka lëshuar versionin 5.6 për iOS, duke iu dhënë mundësi përdoruesve që ta ndërrojnë kopertinën.  Përdoruesit mund ta ndërrojnë apo përditësojnë kopertinën e tyre duke mbajtur gishtin...

facebook itshqip.comm

Facebook tani ka lëshuar versionin 5.6 për iOS, duke iu dhënë mundësi përdoruesve që ta ndërrojnë kopertinën.  Përdoruesit mund ta ndërrojnë apo përditësojnë kopertinën e tyre duke mbajtur gishtin tek kopertina.

Facebook Kopertina Itshqip

Thjeshtë bëni një prekje të vogël tek kopertina në profilin tuaj dhe pastaj ju mund të zgjedhni që ta shikoni kopertinën tuaj, të shtoni një foto të re apo të bëni një foto të re duke përdorur kamerën. Pasi ta zgjedhni foton që dëshironi, mjafton të klikoni ” Save ” në mënyrë për paraqitur atë në kopertinë.

Gjithashtu përditësimet ju mundësojnë krijimin e mesazheve në grupe dhe ju bëjnë më të lehtë për tu lidhur me personin që dëshironi ti dërgoni mesazhë.

Këto përditësime nga Facebook janë në dispozicion në App Store që tani./ITshqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY